Jeffrey Zuhdy

De in Indonesië geboren Jeffrey Zuhdy is een veelzijdig muzikant en artiest met inmiddels een lange staat van dienst. Toen hij 10 jaar was, begon hij met gitaarles.
Hij groeide op met muziek van o.a. the Beatles, Eagles, Queen, Mother’s Finest en Pink Floyd.
Afgestudeerd aan het Hilversum’s Conservatorium op Gitaar Jazz, behaalde hij later ook nog het staatsdiploma voor zangdocent Lichte Muziek.
Later ontwikkelde Jeffrey zich ook als zanger en al gauw ontstond de combinatie van zanger en gitarist. Hij was ook een van de vijf leden van de beroemde Nederlandse pop a capella groep Montezuma’s Revenge met wie hij zeven jaar toerde langs verschillende theaters in binnen-en buitenland. Mede daardoor en andere geweldige
muziektheaterproducties heeft hij veel podiumervaring opgedaan, wat hij graag wil overbrengen op zijn leerlingen. Hij is zeer gepassioneerd over het vak muziek en dat zie je ook aan hem, als hij optreedt.
Daarom ziet Jeffrey het als zijn missie om de leerling te helpen met zijn speelstijl, zijn ontwikkeling voor muzieksmaak en te inspireren met vooral als uiteindelijke doel plezier te hebben in muziek maken. Jeffrey schrijft ook eigen songs, dus kan hij je helpen jouw songs uit te werken en vorm te geven. Meer info over Jeffrey Zuhdy vind je op zijn website: zuhdy.com

Book nu een gratis proefles

Ons Team